Half - Life 2

Nie wiadomo, jak ciało Gordona znalazło się w Rostoku. W każdym razie, impreza z laborantami z X-21 była niezła.

Re: Half - Life 2

Postprzez Sölve » 28 maja 2010, o 13:05

Jest tu taki jeden co pracuje przy platformie Steam :D
Z jego informacji wiadomo, że EP3 ma wyjść jesienią tego roku (tylko cz ty się sprawdzi?). Byłbym bardzo szczęśliwy, gdyby tak było, bo w końcu HL2 i jego epizody to moje ulubione gry :>
Obrazek
Sölve
Arcyksiąże
Tark

Podziękowań: 36
Poziom: 62
PD: 1101/1124
Ulubiona broń: Mikuru Beam
Frakcja: Wolność
Lokacja: Bar

Postprzez Luise » 28 maja 2010, o 13:33

Sölve napisał(a):Jest tu taki jeden co pracuje przy platformie Steam :D
Z jego informacji wiadomo, że EP3 ma wyjść jesienią tego roku (tylko cz ty się sprawdzi?).

Wiesz, myśmy na jednym forum mieli gościa, którego dziadek pracuje w Valve. :mrgreen:
Oczywiście nie chcę podważać niczyich kompetencji, ale niestety Valve niezbyt chętnie dzieli się takimi informacjami. Ba, wcale się nie dzieli. :P Chyba, że jest jakiś wyciek.
Tak więc trzeba czekać do E3. Liczę, że wreszcie się czegoś oficjalnie dowiemy. Albo i nie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Luise
elektroniczny mordulec
Rodent

Podziękowań: 3
Poziom: 9
PD: 62/64
Frakcja: Samotnicy
Lokacja: Prypeć

Postprzez Sölve » 28 maja 2010, o 21:39

Tak, czy siak, ja z utęsknieniem czekam na kolejne części tej pięknej historii. Może w końcu dowiemy się kim jest G-Man?
Obrazek
Sölve
Arcyksiąże
Tark

Podziękowań: 36
Poziom: 62
PD: 1101/1124
Ulubiona broń: Mikuru Beam
Frakcja: Wolność

Postprzez Agrael » 28 sie 2010, o 23:27

Ja już steama mam bardzo długi czas, ale przyznam się że w Half - Life 2 grałem nie dawno i to był mój pierwszy raz. I chyba przypadkiem, bo naszła mnie ochota na Team Fortress 2 a że był razem z nim HL2 z dodatkami epizod 1 i 2.. to zainstalowałem wszystko..a i jeszcze Portal. No i postanowiłem wykorzystać ten fant..jako że wstyd..po nigdy nie grałem.. ale jakoś nigdy ta gra nie przemawiała do mnie. Gdy ją ujrzałem..hm..tak średnio mi się spodobała, bardziej grałem aby odblokowywać osiągnięcia niż dla zobaczenia co jest dalej..tak więc doszedłem chyba do City 17.. albo jakieś piaski... tak czy inaczej pamiętam że nie mogłem zrobić osiągnięcia i sobie dałem spokój z tą grą. Jakoś do mnie nie przemawia.. ale nie jest też zła..że tam powiem, kwestia gustu.
Obrazek
Agrael
Doświadczony
Szczuropies

Podziękowań: 1
Poziom: 4
PD: 24/28
Ulubiona broń: AK-74U

Postprzez Luise » 30 sie 2010, o 15:48

Ja nie zrobiłam w sumie siedmiu (!) acziwów w HL2.
Czterech z powodu mojego legendarnego skilla (mam zeza, ale za to nie mam cierpliwości i zawsze się wpieprzę np do kwasu :E), a trzech z powodu jakiegoś buga mi nie naliczyło.
Ogólnie fajna zabawa te acziwy. Teraz się biorę za Ep1, ale wiem już, że na pewno nie zrobię tego, w którym trzeba przejść grę używając tylko jednego pocisku. Nawet absurd musi mieć swoje granice, chociaż powiadają, że to łatwe osiągnięcie. No nic, zobaczymy. ;]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Luise
elektroniczny mordulec
Rodent

Podziękowań: 3
Poziom: 9
PD: 62/64
Lokacja: Prypeć

Poprzednia strona