Ulubiona Frakcja/Frakcje

Ogólna rozmowa o grze S.T.A.L.K.E.R. - Czyste Niebo.

Re: Ulubiona Frakcja/Frakcje

Postprzez Daniel » 11 mar 2010, o 21:25

A i powiem ci że przeszedłem stalkera z kałaszem :D więc nie ma o czym mówić, zabawy było ale dało radę.
Tak słuchałem, ale wiadomo zarobki przechodzą przez najwyższych czyli Chaleckiego .... Nie ma dezerterów z innych frakcji .... Nie ma bo nie zdążą odejść bo giną ,.....
Daniel
Doktor
Rodent

Poziom: 8
PD: 55/56
Ulubiona broń: AK 74/2
Frakcja: Grzech
Lokacja: Kordon

Postprzez Agrael » 20 cze 2010, o 20:52

Natomiast moją ulubioną frakcją są bandyci...dla mnie są to ludzie z charakterem, nie przegapią okazji do zarobku i kradzieży stalkera z fantów. Większość ludzi to może i mięso armatnie, ale pośród nich można znależć prawdziwego eksperta, który przebył zonę w dłuż i wrzesz, jest ich nie wielu ale są naprawdę doświadczeni i wiedzą jak przetrwać w najcięższych warunkach, jako przykład: Joga albo mnich który ma szturmowego obokama. Bandyci trzymają z najemnikami, i mają też..słabe stosunki z wolnością acz kol wiek nie biją się.
To raczej tyle..
:cccp:
Obrazek
Agrael
Doświadczony
Szczuropies

Podziękowań: 1
Poziom: 4
PD: 24/28
Ulubiona broń: AK-74U
Frakcja: Samotnicy
Lokacja: Bar

Postprzez Infernal » 20 cze 2010, o 21:03

Agrael napisał(a):słabe stosunki z wolnością acz kol wiek nie biją się.

Nie powiedziałbym. Grając bandytą nieraz miałem polecenie podjęcia ataku na stanowisko Wolności. Poza tym Joga mówi, że planuje zmienić miejscówkę, a poprzedni właściciele będą musieli znaleźć nowe lokum. Jak wiadomo rok później, czyli w SoC, z bazy Wolności bazę zrobili sobie właśnie bandyci.
Obrazek
Infernal
Tr5uskawakowa woda polaris
Kontroler

Podziękowań: 43
Poziom: 52
PD: 792/811
Ulubiona broń: Hellsing ARMS .454 Casull Auto
Frakcja: Grzech
Lokacja: Sarkofag

Postprzez tk2121 » 13 lip 2010, o 11:17

Ja przeszedłem grę z Wolnością i to dla mnie najfajniejsza frakcja. Można się wyluzować u nich, zdobyć fajny sprzęt za "wojowanie", posiedzieć i posłuchać co tam Gandzia gada, a u nich muzyka jest zawalista. Denerwowały mnie tylko pijawki 20 metrów od bazy, po tym queście od Jara. Bałem się ich zabić, bo miałem trochę stracha, ale teraz je w pień wyrżnę :D Teraz zamierzam zagrać bandytą. Grałem i Stalkerami, ale nie są to prawdziwi samotnicy, tylko jakieś po prostu "samotne" ugrupowanie. Niby każdy się siebie trzyma, ale można ująć, że to jakby nawet bractwo samotników. Dla mnie Powinność to trepy :) Nie podobają mi się i z chęcią ich rozwaliłem.
tk2121
Tajemniczy przybysz.
Rodent

Poziom: 8
PD: 56/56
Ulubiona broń: AK-74
Lokacja: Bar

Postprzez Mr Gandzia Barman » 20 lip 2010, o 00:02

Ja od pewnego czasu nie polubiłem ale zacząłem doceniać bojowników Monolitu.Są dobrze zorganizowani mają świetne wyposażenie. Bronią dostępu do elektrowni aż do śmierci.Członków mają wielu i wielu z niech jest nie zrównoważona psychicznie :PP . Zabójczo się modlą a Kapłan(wyżej nie wymieniony z imienia i nazwiska człowiek raczej płci męskiej zabity przez Diegtiarowa pod czas szturmu na szpital w Prypeci w celu zdobycia tajemniczej broni) wali im ciekawe kazania o boskości monolitu .
Spodziewam się fantastycznego ziela
Mr Gandzia Barman

Szczuropies

Poziom: 5
PD: 30/35
Ulubiona broń: AK47
Frakcja: Wolność
Lokacja: Prypeć

Postprzez Kebab » 9 sie 2010, o 18:47

No ja daje oczywiście wolnych stalkerów ... dla czego? bo lubię, bo są dla wszystkich neutralni ( nie mówie o frakcjach zawsze wrogich np bandyci) , co jeszcze???... mają faaaajne logo nosząspoko ciuchy i mają dwie duże bazy .... a w og.óle to lubię ojca waleriana i finito :zsrr: :cccp:
Obrazek
Kebab
FastFood
Szczuropies

Ostrzeżenia: 2
Poziom: 2
PD: 16/16
Ulubiona broń: Strzelba śrutowa (długa)
Lokacja: Wysypisko

Poprzednia strona

Powrót do Czyste Niebo