tiaa, najlepsze nazwiska jekie widzialem to: Szkop Nocny, Gleb Wentylator, Dimka Burżuj; więcej nie zapamiętałem, ale przy niektórych naprawdę, boki zrywać
O taak, Gleb Wentylator to zdecydowanie najlepsze imię jakie dane mi było zobaczyć w SoC, tylko czy my tutaj przypadkiem nie gadamy o CS? No, chyba, że GSC tak się ten pseudonim spodobał, że aż przenieśli go z SoC do CS.
Fajne też jest "przedłużasz sobie coś tą lufą" albo różne wymowy, na przykład "haha" jest powalające. Nie wspominając już o tekstach Gandzi, Gandzia(nie wiem jak to się odmienia)
Mnie natomiast rozwaliło gdy podczas przekopywania się przez Limańsk, spotykamy najemnika kryjącego się za osłoną. Jego pierwsze słowa brzmią rozbrajająco, "Stary ! Wpadłem jak śliwka w gówno !"
Czasami przechadzając się w okolicach bazy Wolności nasz PDA może złapać bardzo ciekawe rozmowy.
Ostatnio podsłuchałem wymiany zdań między Aszotem, a bliżej niesprecyzowanem stalkerem z Wolności.
Nie pamiętam całości, ale z tego co udało mi się zapamiętać to rozmowę kończy dosadnie Czechow mówiać: ,,Popieprzyło was?Kutasy sobie mierzycie?'!'' czy coś w tym stylu